Het recensiebeleid van Broyeurfabriek B.V.

 

Ons (huidige) recensieplatform:

Broyeurfabriek B.V. maakt voor recensies gebruik van Kiyoh (voorheen van TrustPilot), als onderdeel van de eisen van het Webshop Keurmerk.

 

Nieuwe wetgeving:

Per 28 mei 2022 is/wordt de wetgeving omtrent oneerlijke handelspraktijken uitgebreid en zijn recensies gebonden aan aanzienlijk striktere regelgeving.

 

Ons beleid:

Broyeurfabriek B.V. dient eveneens in het kader van de nieuwe wetgeving een aantal verklaringen te doen omtrent hoe er wordt omgegaan met het recensiebeleid.

Hieronder zetten wij ons beleid graag helder voor u uiteen:

 

1) Broyeurfabriek B.V. controleert met regelmaat of recensies welke worden achtergelaten ook daadwerkelijk zijn geplaatst door personen die een of meerdere producten of diensten van Broyeurfabriek B.V. hebben afgenomen. Dit gebeurt middels een handmatige controle door een of meer medewerkers.

 

2) Broyeurfabriek B.V. hanteert GEEN beloningsbeleid voor het plaatsen van reviews. Met andere woorden is er nimmer in ruil voor het plaatsen van een review een beloning, hetzij in geld, hetzij in de vorm van gratis producten of diensten, verstrekt.

 

3) Op geen enkel platform dat Broyeurfabriek B.V. benut (reviewplatforms en/of sociale media) worden klantenreacties gemanipuleerd. Met andere woorden betekent dit dat er bijvoorbeeld geen 'likes' aangekocht worden, en dat reacties en reviews niet selectief of onjuist worden weergegeven.

 

 

Betaalmethoden

iDeal Logo

Apple Pay Logo

BanContact Logo

SEPA Overschrijving Logo

KBC/CBC Payments Logo

Belfius Direct Net Logo

SOFORT Banking logo

PayPal Logo

Klarna Achteraf Betalen Logo

PIN-payment logo

GiroPay

 

Przelewy24

 

Bezorgmethoden

PostNL Logo

Brenger Logo

Veens Herveld Logo

© 2012 - 2024 Broyeurfabriek | sitemap | rss