Overzicht van propaan geisers

 

Zo veel techniek in zo'n kleine behuizing. Onze propaangeisers zijn CE-gecertificeerd, uiterst compact, hebben een lage stikstofoxidenuitstoot (Low NOx), moduleren de temperatuur en waterdruk, hebben een terugslagbeveiliging, een efficiency van meer dan 85%, een directe tapkraan voor aansluiting op een mengventiel, en een digitaal display. De ontsteking werkt weliswaar op batterijen. Klikt u voor meer informatie dan in deze beknopte omschrijving past, op het product zelf.

Ideaal voor boten, caravans, recreatiewoningen of zelfs de schuur.

Deze geisers zijn getest door SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd. en gecertificeerd door DBI Certification A/S en voldoen daarmee aan de Europese Verordening Gastoestellen (EU 2016/426), in de volksmond ook wel "GAR" of wel "Gas Appliance Regulation" genoemd. Dit toestel mag daarmee het CE-keurmerk dragen en heeft certificaatnummer 2531CS-0159.

Noot aangaande installatie:

Op 1 oktober 2020 is het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, gashaarden en geisers, in werking getreden. Dit stelsel regelt dat bedrijven vanaf 1 april 2022 gecertificeerd moeten zijn om deze installaties te plaatsen, onderhouden of repareren. Dit moet ervoor zorgen dat het aantal ongevallen door koolmonoxide omlaag gaat. 

Bedrijven die vanaf 1 april 2022 niet over een geldig certificaat beschikken mogen deze werkzaamheden dan niet meer uitvoeren en zijn in overtreding wanneer ze dat wel doen. Ook degene die opdracht geeft aan een bedrijf dat niet voor deze werkzaamheden is gecertificeerd, is dan in overtreding. Dat betekent dat opdrachtgevers zoals woning- en gebouweigenaren, maar bijvoorbeeld ook huurders en verhuurders er goed op moeten toezien dat ze een gecertificeerd bedrijf inschakelen.

Sorteer op
 • Gartech Warmwater 11L Modulerende propaan geiser
  Gartech Warmwater 11L Modulerende propaan geiser

  Afmetingen 22x31x58 (LxBxH)
  Gewicht 11,6 kg
  Doorvoercapaciteit: 11 l/h
  Energieverbruik niveau A
  Type gas: Propaan
  Inhoud :11L
  Max. werkdruk 0.03 bar
  Waakvlam: Nee
  Certificeringen/bijzonderheden: CE/GAR/ErP/Low NOx

  € 298,00

Betaalmethoden

iDeal Logo

Apple Pay Logo

BanContact Logo

SEPA Overschrijving Logo

KBC/CBC Payments Logo

Belfius Direct Net Logo

SOFORT Banking logo

PayPal Logo

Klarna Achteraf Betalen Logo

PIN-payment logo

GiroPay

 

Przelewy24

 

Bezorgmethoden

PostNL Logo

Brenger Logo

Veens Herveld Logo

© 2012 - 2024 Broyeurfabriek | sitemap | rss