Copyright Broyeurfabriek B.V.

 

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Broyeurfabriek B.V. Ook het gebruik van merk- en productnamen van Broyeurfabriek B.V. in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Woord- en/of al dan niet corresponderende beeldmerken toebehorend aan Broyeurfabriek zijn o.a. / niet-limitatief:

BigMove, MoveFlame, Glassmove, BlueMove, MoveWasser, Broyeur WC, WC Broyeur, Broyeurspecialist, Homac, Daewoo Master.

De controle op (mogelijke) woord-, beeld- of handelsmerkenschendingen is ten overvloede geheel uw eigen verantwoordelijkheid, en kan niet direct dan wel indirect worden afgeleid uit louter deze webpagina dan wel het geheel van deze website.

 

Broyeurfabriek B.V.​ hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en/of ge-/mis-bruik van al aan haar toebehorende woord- en beeldmerken en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen.

Betaalmethoden

iDeal Logo

Apple Pay Logo

BanContact Logo

SEPA Overschrijving Logo

KBC/CBC Payments Logo

Belfius Direct Net Logo

SOFORT Banking logo

PayPal Logo

Klarna Achteraf Betalen Logo

PIN-payment logo

GiroPay

 

Przelewy24

 

Bezorgmethoden

PostNL Logo

Brenger Logo

Veens Herveld Logo

© 2012 - 2024 Broyeurfabriek | sitemap | rss