Retourzendingen

 

Wilt u een product retour zenden? Leest u dan alstublieft de informatie hieronder, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Retourzendingen en uw rechten als consument

 

Op grond van art. 6:230o BW heeft u als consument het recht om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw product, zonder opgaaf van redenen uw koopovereenkomst te ontbinden.

Nadat u ons hiervan in kennis heeft gesteld, heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om het product te retourneren.

U heeft daarbij het recht op terugbetaling van het volledige aankoopbedrag, wat inhoudt dat u zowel de kosten van het product alsook de transportkosten vergoed krijgt.

Let er wel op dat de kosten van de retourzending voor eigen rekening zijn. Deze kosten kunnen dus worden verrekend met het voornoemde aankoopbedrag.

Producten dienen in originiele verpakking retour te komen. Onbeschadigt en ongebruikt anders zijn wij genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen.

 

Het regelen van uw retourzending

 

Voor onze kleinere producten, ontvangen via PostNL, kunt u snel en eenvoudig uw retourzending zelf beheren en/of een retourlabel afdrukken door in te loggen op uw persoonlijke verzendportaal:

https://broyeurfabriek.myparcel.me

 

Voor onze grotere producten, ontvangen via Brenger, kunt u het beste contact opnemen met ons, zodat wij de retourorder kunnen aanmaken bij Brenger.

 

Tot slot: zelf uw product retourneren op ons vestigingsadres is uiteraard ook mogelijk.

 

Voorbereiding van uw retourzending:

 

Let op: Retourzending worden uitsluitend aangenomen op De Hooge akker 12 te Geldrop tijdens de genoemde openingstijden op onze website.

 

Voor ontvangst van de retourzending zou het onze voorkeur hebben als u:

  1. het product retourneert in de originele verpakking. 
  2. het retour formulier invult.
  3. Let op vermeld uw iban nummer dit bespoedigt de terugstorting.
  4. Bij het terugsturen van een pakket geef daarbij aan dit om een retour gaat.
  5. Retour adres: De Hooge Akker 12, 5661NG Geldrop.

Klik hier om het Retour-/reparatieformulier te downloaden (PDF-formaat).

 

Let op: uitzondering retournering:


Een deel van de producten in ons assortiment, zoals bv vermalende pompenen toiletten, zijn naar hun aard bestemd voor het verwerken van fecalien.
Daar zit begrijpelijkerwijs een dermate sterk hygiene-aspect aan, dat dit ons inziens valt onder de uitzondering van art. 10 lid 8 van de Algemene Voorwaarden.
Dat houdt in, dat indien de verpakking van deze producten is verbroken, en/of wij een indicatie hebben dat het product in gebruik genomen is geweest op voornoemde wijze, wij ons het recht voorbehouden om retourzending van deze producten te weigeren.

Wij zullen daarbij weliswaar rekening trachten te houden met de individuele omstandigheden van het geval, wat inhoudt dat wij een retourzending van dergelijke producten kunnen accepteren enkel indien deze met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet op deze wijze in gebruik genomen kunnen zijn geweest.

Betaalmethoden

iDeal Logo

Apple Pay Logo

BanContact Logo

SEPA Overschrijving Logo

KBC/CBC Payments Logo

Belfius Direct Net Logo

SOFORT Banking logo

PayPal Logo

Klarna Achteraf Betalen Logo

PIN-payment logo

GiroPay

 

Przelewy24

 

Bezorgmethoden

PostNL Logo

Brenger Logo

Veens Herveld Logo

© 2012 - 2024 Broyeurfabriek | sitemap | rss