Tijdelijk uitverkocht

Blue Move - Mobiele Nooddouche - 90x90 cm

Artikelnummer: 101-08719327248729
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Blue Move - Mobiele Nooddouche - Douchecabine voor zorg -en noodoplossingen.

De Blue Move nooddouche is een praktische en complete oplossing voor tijdelijk -en permanent gebruik. De Blue Move kan snel en makkelijk door iedereen in elkaar worden gezet zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden. De Blue Move is zeer geschikt als nooddouche of als zorgdouche vanwege de efficiente afmetingen, sublieme kwaliteit en als zeer effectief ervaren mede door onze zakelijke afnemers. 

Voor deze douchecabine heeft u geen (siliconen)kit nodig om de douche te plaatsen. De gordijnen vallen binnen de randen van de douchebak waardoor het water niet naar buiten kan. De douchecabine is voorzien van een waterbesparende douchekop, mengkraan met keramische schijven en een extra stevig en veilig vinyl douchegordijn. Het douchegordijn is gemaakt van polyvinylchloride wat er voor zorgt dat het gordijn beter op zijn plek blijft hangen. De doucheranden en de stang van het douchegordijn zijn gemaakt van chromium, dit geeft de douche ook een zeer elegante uitstraling.

Tevens is het een nooddouche die zeer onderhoudsvriedenlijk is; schoonmaken, demonteren en verplaatsen is simpelweg moeiteloos.

Het wegpompen van afval water indien geen afvoer dichtbij.

Dankzij een vuilwaterpomp FLO300 van de Broyeurfabriek kan het afvalwater overal heen gepompt worden. U kunt hierdoor onze Blue Move nooddouche makkelijk in elke ruimte plaatsen. Voorbeelden waar het afvalwater naartoe gepompt kan worden zijn een wasbak of de afvoer van de wasmachine/ cv ketel.

 

Inclusief toebehoren:

 • Afmetingen 90 x 90 x 205 cm (L x B x H)
 • 1x Douchebak (in hoogte verstelbaar)
 • 1x Vinyl douchegordijn
 • 1x Mengkraan 
 • 1x Douchekop met slang
 • 1x Douchegordijn
 • 1x afneembare planchet van glas 
 • 1x Sifon + flexibele afvoerslang 40 mm. witte PVC
 • 2x flexibele 1/2 duims aansluitslangen voor koud + warm water 

Deze douchecabine bestaat uit één colli. De afmeting hiervan is:

 • 92 x 92 x 18 cm (L x B x H)

 

De Blue Move als Nood -en zorgdouche:

Wanneer u midden in een verbouwing zit, een feest of evenement organiseert of wanneer u aan het revalideren bent, is het wellicht handig dat u toch een plaats heeft waar u kunt douchen en wassen. We begrijpen dan ook dat het niet altijd even makkelijk is om gebruik te maken van een vaste doucheruimte. Wij bieden u de Blue Move als perfecte oplossing voor een snel en makkelijk te plaatsen douchecabine. Een lichtgewicht douchecabine, zeer praktische en een professionele afwerking.

Zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden kan deze douche snel geplaats worden in vele kleine ruimtes. Zonder hoge kosten en verplichting heeft u toch een doucheruimte waar u gebruik van kunt maken, het kost slechts een minder dan een uur om de douche op te zetten.

De Blue Move heeft binnen veel zorg en sportinstellingen zijn naam al waar gemaakt. De Blue Move is tot nu toe alleen beschikbaar geweest voor grote afnemers echter wordt deze nooddouche nu ook door de Broyeurfabriek aangeboden aan de consument voor een introductieprijs van €360,- incl. 21% btw.

 

Veelvoorkomende situaties waar deze douchecabine uitermate geschikt voor is:

 • Op bouwplaatsen of tijdens verbouwingen
 • Als doucheruimte bij zorginstellingen 
 • Als doucheruimte tijdens evenementen
 • Als snelle oplossing wanneer u een douche mist
 • Als extra doucheruimte in tiny houses of aanbouw
 • Tijdens revalidatie bij in huis

 

Aansluiting watertoevoer

Deze nooddouche kan in principe overal geplaatst worden waar watertoevoer in de buurt is. Het maakt niet uit of u watertoevoer heeft via een koudwaterkraan of warmwaterkraan. Indien u ervoor kiest om de douchecabine aan te sluiten op een koudwaterkraan, is het verstandig om een boiler aan te schaffen, zodat u toch voorzien bent van warm water. Voorbeelden hiervan zijn de wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan etc. 

 

Tip: Door een splitter op de wasmachine afvoer te plaatsen, kunt u zowel douchen als wasjes draaien op hetzelfde moment. 

 

Handleiding:

Blue Move mobiele douchecabine

Specificatie Omschrijving
Gewicht 26 Kg

Betaalmethoden

iDeal Logo

Apple Pay Logo

BanContact Logo

SEPA Overschrijving Logo

KBC/CBC Payments Logo

Belfius Direct Net Logo

SOFORT Banking logo

PayPal Logo

Klarna Achteraf Betalen Logo

PIN-payment logo

Bezorgmethoden

PostNL Logo

Brenger Logo

Veens Herveld Logo

© 2012 - 2023 Broyeurfabriek | sitemap | rss